”Veselības brokastis”

Ja esi ārsts, māsa, vecmāte, aprūpes profesionālis vai veselības nozares pārvaldības speciālists, veselības nozares un dzīvības zinātņu pētnieks vai students, aicinām Tevi uz nelielu svētku saietu, kas 2022.gada 19.jūnijā 9.30-11.30 notiks Eslingenā, Vācijā!

Šajā brokastu saietā atzīmēsim Latviešu ārstu un zobārstu apvienības dibināšanas 75 gadu jubileju (tieši Eslingena ir LĀZA dzimšanas vieta!), neformālā gaisotnē uzklausīsim Jūsu idejas un pieredzi par sadarbību ar savas jomas kolēģiem Latvijā un pasaulē, kā arī iepazīsimies un aicināsim pievienoties diasporas organizācijām, kuru lokā varat aktīvāk dot savu pienesumu un uzzināt par Latvijas aktualitātēm savā nozarē.

Saiets notiks brīvā, neformālā gaisotnē, piedaloties LĀZA, Diasporas māsu un vecmāšu apvienība un ESI.LV profesionāļiem.

Plānotā norise:
9.30-10.00 TIKŠANĀS UN SVĒTKU FOTO LĀZA DIBINĀŠANAS VIETĀ
Blumenstraße 31, 73728 Esslingen am Neckar
Vingra pastaiga uz brokastu vietu

10.00 BROKASTIS, SVĒTKU SVEICIENI LĀZA75 UN IEPAZĪŠANĀS
Markt Eins, Marktplatz 1, 73728 Esslingen am Neckar
Kafejnīcā būs iespējams iegādāties un baudīt brokastu atspirdzinājumus

Dalībnieku skaits kafejnīcā būs ierobežots, un priekšroka tiks dota piereģistrēšanās kārtībā. Lūdzam anketu aizpildīt līdz 5.jūnijam! (http://ej.uz/medikusaietseslingena)

Pasākums notiks saskaņā ar Bāden-Vurtembergas noteiktajām epidemioloģiskās drošības prasībām.

Šis saiets būs viena no norisēm, kas bagātinās kultūras svētku “Eslingenas Dziesmu svētkiem 75” norisi – un arī Jums būs iespēja apvienot šo tikšanos ar svētku noskaņas baudīšanu, apmeklējot koncertus, izrādes, gājienu vai tajos piedaloties.

Jūsu
#esiLV (www.esilv.org; ESI.LV)
Latviešu ārstu un zobārstu apvienība (www.lazariga.lv)
Diasporas māsu un vecmāšu apvienība (www.dimva.lv)


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *